شناسهٔ خبر: 235142 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

هزینه‌ ۳۴۰ میلیارد تومانی برای نوسازی و تجهیز ناوگان راهداری خراسان رضوی

ص مدیر کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی از اختصاص ۳۴۰ میلیارد تومان برای خرید ناوگان جدید، بازسازی و اورهال ماشین‌آلات و پشتیبانی از ادارات راهداری شهرستان‌های استان در شش‌ماهه نخست سال جاری خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی و به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی، جعفر شهامت با تشریح عملکرد شش‌ماهه اداره ماشین‌آلات و تجهیزات راهداری خراسان رضوی اظهار کرد: در این مدت، ۲۴۰ میلیارد تومان برای خرید ناوگان جدید و تجهیزات تخصصی راهداری، ۸۰ میلیارد تومان برای نوسازی و تعمیرات اساسی ماشین‌آلات و ۲۰ میلیارد تومان برای تأمین نیازهای جاری ادارات شهرستان‌ها هزینه شده است.

وی افزود: در بخش خرید ناوگان جدید، پنج دستگاه بیل مکانیکی چرخ‌زنجیری مجهز به پیکور، دو دستگاه خودروی بیابانی تویوتا فورچونر و هشت دستگاه تجهیزات تخصصی شامل سه دستگاه نمک‌پاش، سه دستگاه بیل برف‌روب و دو دستگاه پیکور تأمین شده است. همچنین یک دستگاه کشنده جفت‌محور و یک دستگاه کامیون کمپرسی جفت‌محور برای شهرستان خواف خریداری شده است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی ادامه داد: در بخش نوسازی و تعمیرات اساسی نیز ۸۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده که شامل بازسازی اساسی ۱۵ دستگاه، متشکل از ۱۰ دستگاه ماشین‌آلات و پنج دستگاه تجهیزات، و همچنین اورهال ۵۰ دستگاه ماشین‌آلات نیمه‌سنگین و سنگین راهداری بوده است.

شهامت با اشاره به اهمیت تأمین مستمر نیازهای عملیاتی ادارات راهداری شهرستان‌ها بیان کرد: در شش‌ماهه نخست سال جاری، ۲۰ میلیارد تومان برای پشتیبانی جاری این ادارات اختصاص یافت. این اعتبار صرف خرید سوخت، روغن، ضدیخ، لاستیک و سایر اقلام مصرفی موردنیاز ماشین‌آلات شده است.

وی خاطرنشان کرد: تأمین ناوگان جدید، بازسازی و تعمیرات اساسی ماشین‌آلات موجود و پشتیبانی از نیازهای جاری شهرستان‌ها، از محورهای اصلی فعالیت اداره ماشین‌آلات و تجهیزات راهداری در نیمه نخست سال جاری بوده است.